Pros láskyplně Boha a On tě vyslyší, aneb jak jsem začínala s křesťanstvím.

Rubriky

Mé první dotyky s Ježíšem

Můj nejkrásnější týden :-)

10. 7. 2011 19:41
Rubrika: Nezařazené

Ahoj všichni,

jsem tak moc nadšená a štastná s jedním mým týdením výletem, že Vám musím vše napsat a podělit se o krásné zážitky.

Začátek července jsem strávila na Letovickém festivalu. Hlavní náplň těchto dnů tam byla dopolední angličtina s angličany z USA z Minesoty, odpolední workshopy a večerní až noční dizkuse a semináře o Ježíši. Na tento krásný týden mě pozvala moje spolužačka Ivonka, a jsem ji moc vděčna, že mě vzala sebou.

První dva dny jsem moc nevěděla za kým mám jít a Ivonku jsem nechtěla stále zatěžovat,...a jelikož jsem se těžko seznamovala,  tak jsem obvykle někde seděla sama....Však poté jsem se modlila a ptala jsem se Boha, proč mě sem vzal, proč bylo Jeho přání, abych se na Letfest dostala...proč? Však večerní program mě úplně uchvátil, zpívali jsme tam o Bohu, poslouchali semináře, kde byl hlavní hrdina Bůh.....Bylo to tak krásný.

Další dny se krásně rozkvétaly, nacházela jsem stále více a více kamarádů, kteří byli naprosto dokonalí, snad tak hodný jsem ještě nikdy nepoznala. Těšila jsem se každý ráno na večerní program.....Začala jsem se více modlit  a děkovat, že jsem na Letfestu. Předposlední večer po dizkusi o Ježíši jsem cítila něco krásného, až jsem brečela štěstím. Za chvilku, až jsem se uklidnila :-D jsem šla za jednou milou dívenkou- Daškou a pochválila jsem jí její večerní svědectví a po chvilce jsme se začaly bavit o Bohu.... Mohla jsem jí říct, že jsem konečně zpevnila pevným provázkem vztah s Ježíšem, na což mě pozvala do modlitebny, kde jsme se modlily k Pánu Bohu. Za tento týden jsem nejen poznala spoustu nových skvělých kamarádek, ale také se ze mě stal štastný a spokojený křesťan.

Na konec jsme dostali všichni zúčastnění jako dárek Bibli, malý Nový Zákon a další knížečky o Ježíši, na které se moc těším, až s nimi budu prožívat svůj volný čas.....Děkuji moc za celou tuto podařenou akci a děkuji Bohu a Ivonce, že mě na tento festival pozvali.

Zobrazeno 675×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková